Kattenhotel In2Cats

Middenweg 408
1704 BJ Heerhugowaard

In een gezellige boerderij tussen het mooie groen aan de Middenweg in Heerhugowaard (nabij Alkmaar en Hoorn) bevind zich 5-sterren Kattenhotel In2Cats. Wil je graag een dagje weg, op vakantie, verbouwen, verhuizen of heb je onverhoopt een ziekenhuisopname? Breng je kat dan voor een ontspannen vakantie naar In2Cats.

Natuur, sfeervol en veel speelplezier voor je kat

Kattenhotel In2Cats staat garant voor het realiseren van een natuurlijke, hygiënische, gezonde en sfeervolle omgeving waar jouw kat heerlijk kan spelen en zijn eigen plekje heeft om spinnend tot rust te komen. Een waar speelparadijs voor uw kat. Met ruime binnen en buitenverblijven met rondom groen en slootjes. Vogeltjes, muisjes en kikkertje in overvloed dus elke dag is weer een nieuwe avontuur.

Kattenhotel In2Cats is gespecialiseerd in raskatten, maar uiteraard zijn ook gewone katten van harte welkom.

Naast het riante groepshotel beschikt Kattenhotel In2Cats ook over 2 luxe VIP kamers met een buitenverblijf. Speciaal voor katten met bijvoorbeeld specifieke voerwensen of als individuele opvang wenselijk is in plaats van in de groep

 

  • Opleiding: Honden en kattenbesluit, Aeres Barneveld Vachtverzorging katten/raskatten
  • Geopend sinds: 2016
  • Kvk: 58192328

Gespecialiseerd in raskatten

Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met raskatten. Mijn ouders hadden Perzen. Later een Abessijn en een Maine Coon. Toen ik op mijn zelf ging duurde het daarom ook niet lang voor dat ik zelf mooie Maine Coon katers in huis had. Het is dus ook niet zo vreemd dat
5-sterren Kattenhotel In2Cats gespecialiseerd is in raskatten. Natuurlijk zijn ook huiskatten of beter gezegd (Europese) kortharen van harte welkom in ons hotel.

Van Britse Korthaar tot Siberische Boskat

Inmiddels kent In2Cats vele graag terugkerende hotelgasten onder de raskatten. Waaronder de Abessijn, Bengaal, Oosterse Korthaar, Siamees, Burmees, Pixiebob, Chartreux, Blauwe Rus, Turkse Angora, Britse Langhaar, Heilige Birmaan, Scottisch Fold, Exotic Shorthair, Noorse Boskat, Siberische kat, Turkse Van en de Pers (Perzische kat). Vanwege onze eigen Cattery in voorheen Maine Coons en nu Ragdolls vinden met name veel eigenaren van Maine Coons en Ragdolls hun weg naar Kattenhotel In2Cats in Heerhugowaard.

Bijzondere rassen

Naast de meer bekende rassen komen er ook af en toe bijzondere rassen logeren bij In2Cats zoals de Devon Rex, Selkirk Rex, Peterbald, Sphynx, Toyger en de Savannah. Deze rassen vragen veelal een andere verzorging of benadering. Zoals bijvoorbeeld de zonnebescherming, verzorging van de Cuddle kleedjes en het wassen van de Sphynx. Savannah katten hebben net als de Bengalen behoefte aan veel ruimte om hun energie kwijt te raken en zijn echte aandacht vragers. Wij raden aan om Savannah’s of Bengalen die iets temperamentvoller zijn een keertje te laten proeflogeren om te kijken hoe het gaat in de groep. Uiteraard is verblijf in een VIP kamer met buitenverblijf ook mogelijk mocht het in de groep niet gaan of vanwege voer/medische redenen.

Powerdeal

advertisement

Heb of ken jij een dierenpension die zeker in onze Top10 zou passen? Laat het ons even weten.  Tip een dierenpension!