Kattenhotel Chat-o-Gand

Achterdries 29
9050 Gentbrugge

Chat-o-Gand werd opgericht in 2010 door Joline De Jaegher en biedt een uitgebreide dienstverlening voor katten en hun baasjes. Telkens vertrekkende vanuit een grondige kennis van kattengedrag, jarenlange ervaring en expertise, wordt het verblijf, de behandeling en elk contact met katten een positieve een zo stressvrij mogelijke ervaring.   

Joline is opgeleid als dierverzorgster/dierenartsassistent (Hogent) en studeerde af als Post-Graduaat Toegepast Diergedrag (Kaho Sint-Lieven). Sindsdien is ze werkzaam als kattengedragstherapeute bij Chat-o-Gand.  

Met Chat-o-Gand creëerde Joline een super katvriendelijke kattenhotel in België. Eentje dat volledig werd ontworpen vanuit het perspectief van de kat. Gevalideerd door tal van dierenartsen en experten. Omdat gemoedsrust onbetaalbaar is. 

Zo kan jij met een gerust hart op reis vertrekken. Hier zijn katten koning. Echte privésuites, geurloos en vlekkeloos. Een overvloed aan zorg en eigenzinnige speeltjes, aangepast aan het karakter van je viervoeter. 

  • Opleiding: Professionele bachelor dierenzorg en post graduaat toegepast diergedrag
  • Geopend sinds: 2017
  • Hk: BE0820660382

Kattenhotel opgericht door kattengedragstherapeute met extra aandacht voor het standpunt van de kat en stressbeperking

Powerdeal

advertisement

Heb of ken jij een dierenpension die zeker in onze Top10 zou passen? Laat het ons even weten.  Tip een dierenpension!